Keeping your world up and running.
Etusivu  |  Tietoja Flukesta  |  Yritysprofiili  |  Home

Yritysprofiili

Fluke Corporation on maailman johtava elektronisten mittauslaitteiden ja ohjelmistojen valmistaja, jakelija ja huoltaja.

Fluke on ollut mukana määrittämässä ja kehittämässä alan ainutlaatuisia tekniikoita aina perustamisvuodestaan 1948 saakka. Yhtiö tarjoaa testi- ja vianhakuratkaisuja, joista on tullut kriittisiä tekijöitä valmistus- ja huoltoteollisuudessa. Jokainen uusi tuotantolaitos, toimisto tai sairaala on uusi potentiaalinen Fluken tuotteiden käyttäjä.

Fluken laitteet ja sovellukset teollisuuden elektroniikan asennuksesta, kunnossapidosta ja huollosta tarkkuusmittaukseen ja laadunvalvontaan auttavat pitämään kansainvälisen liiketoiminnan ja teollisuuden käynnissä. Tyypillisiä asiakkaita ja käyttäjiä ovat teknikot, insinöörit, metrologit, lääketieteen laitevalmistajat ja tietokoneverkkojen ammattilaiset, joiden työn tulokset ja osaaminen riippuvat käytettävissä olevista mittauslaitteista ja -tiedoista.

Fluke on saavuttanut ensimmäisen tai toisen sijan jokaisella markkina-alueella, jolla se on kilpaillut. Flukella on hyvä maine kannettavien, vankkojen, turvallisten, helppokäyttöisten ja korkealaatuisten tuotteiden valmistajana.

Fluke on Fortive Corporation (NYSE: FTV) omistama monikansallinen tytäryhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Washingtonin osavaltiossa Everettissä, Yhdysvalloissa. Yhtiön tuotantokeskukset sijaitsevat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Aasiassa ja Hollannissa. Myynnistä ja huollosta vastaavat tytäryhtiöt sijaitsevat Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa. Fluke Corporationilla on valtuutettuja edustajia yli 100 maassa, ja yhtiö työllistää noin 2 400 henkilöä.

Markkinasegmentit

Fluken tuotevalikoima tarjoaa hyödyllisiä ratkaisuja ammattilaisille useilla eri markkinoilla. Tärkeimmät tuoteryhmät, Fluke-mittauslaitteet ja tyypilliset käyttösovellukset on kuvattu alla.

Teollisuuden ja elektroniikan huolto ja asennus

Nykyään elektroniikkaa käytetään yhä useammassa sähkö- ja sähkömekaanisessa järjestelmässä. Fluken digitaalisia yleismittareita, tehoanalysaattoreita, lämpökameroita, eristysvastusmittareita, lisävarusteita ja integroituja kädessä pidettäviä ScopeMeter™-mittauslaitteita käyttävät useiden eri alojen huoltoteknikot, tehdasinsinöörit sekä asennus- ja kunnossapitoteknikot. Nämä mittauslaitteet mahdollistavat monimutkaisten uusien järjestelmien tehokkaan vianhaun ja ongelmien nopean tunnistamisen.

Sähkö ja lämpötila

Fluken korkealaatuisia mittauslaitteita käyttävät asuin-, teollisuus-, tehdas- ja kaupallisten rakennusten kunnossapidon, huollon ja suunnittelun parissa työskentelevät sähköasentajat, LVIS-teknikot, tehdasinsinöörit ja sähkönlaadun asiantuntijat. Fluken tuotteet, kuten testerit, digitaaliset yleismittarit, pihtimittarit, yksi- ja kolmivaiheiset sähkönlaatumittarit, ScopeMeterit™, virtapihdit, lämpökamerat, digitaaliset lämpömittarit ja digitaalisten yleismittarien lisävarusteet, on suunniteltu jokapäiväiseen paikan päällä tehtävään sähköjärjestelmien, LVIS-järjestelmien ja niihin liittyvien laitteistojen vianhakuun sekä kunnossapitoon. Fluken tuotteet auttavat sähköalan ammattilaisia järjestelmien analysoinnissa, vianhaussa ja korjauksessa, mikä varmistaa järjestelmien optimaalisen suorituskyvyn.

Sisäilman laatu

Joidenkin arvioiden mukaan jopa 30 prosenttia kaupallisista rakennuksista osoittaa "sairauden" merkkejä. Huono sisäilman laatu voi heikentää henkilökunnan tuottavuutta, häiritä puhdastilatoimintoja tai johtaa jopa oikeustoimiin. Näiden ongelmien ratkaisukeinojen parissa työskentelee Yhdysvalloissa lähes kaksi miljoonaa ammattilaista. Fluke esitteli vuoden 2005 aikana joukon sisäilman laatua (IAQ) tutkivia mittauslaitteita tavoitteenaan tarjota LVI-alan, rakennusten kunnossapidon ja sisäilman laadun ammattilaisille monipuolinen valikoima tarkkoja työkaluja sisäilman laadun vianhakuun ja kunnossapitoon. Fluken ilmanlaadun mittaustuotteet auttavat ammattilaisia saavuttamaan hyviä tuloksia tarjoamalla Fluke-laitteille ominaista tarkkuutta, luotettavuutta, kestävyyttä, turvallisuutta, monipuolisuutta ja edullisuutta.

Kalibrointi

Fluke hankki vuoden 2000 alkupuolella omistukseensa Wavetek Wandell Goltermannin tarkkuusmittausyksikön ja vahvisti samalla johtavaa asemaansa sähkökalibroinnin markkinoilla. Hart Scientificin ja DH Instrumentsin hankinta toi mukanaan lisää ammattitaitoa ja tuotelinjoja lämpötilan sekä paineen ja virtauksen kalibrointiin. Fluke Calibrationin kalibraattorit, standardit, aaltomuodon generaattorit, kalibrointiohjelmistotuotteet ja tukilaitteet tarjoavat tarkkoja standardeja yrityksille ja hallinto-organisaatiolle, joiden laatu- ja standardiohjelmat edellyttävät tarkasti kalibroituja ja tiukat kansainväliset laatuvaatimukset täyttäviä laitteita.

Biolääketiede

Fluke Biomedical on maailman johtava biolääketieteen testi- ja simulointituotteiden valmistaja. Sen valikoimiin kuuluvat mm. sähköturvallisuustesterit, potilassimulaattorit, suorituskykyanalysaattorit ja täysin integroidut ja automatisoidut testaus- sekä dokumentointijärjestelmät. Fluke Biomedical tarjoaa myös erittäin luotettavaa ja tarkkaa vianhakukuvausta, säteilyturvallisuutta ja onkologian laadunvarmistusratkaisuja, jotka takaavat säädöstenmukaisuuden.

Nykyään lääketieteen laitevalmistajien, biolääketieteen ammattilaisten, fyysikkojen, kenttähenkilökunnan ja muiden lääketieteen työntekijöiden on noudatettava entistä tiukempia säädöksiä ja laatustandardeja, seurattava tekniikan nopeaa kehitystä ja työskenneltävä silti entistä nopeammin ja tehokkaammin. Fluke Biomedical tarjoaa monipuolisen valikoiman ohjelmistoja ja laitteistoja, jotka vastaavat nykypäivän haasteisiin.

Lisätietoja Fluke Biomedical -tuotteista ja -palveluista saat osoitteesta [email protected] tai numerosta (800) 850 4608 (vain USA) tai +440 248 9300.

Ylin johto

Wes Pringle

Pääjohtaja, Fluke Corporation

Dominic Ivankovich

Pääjohtaja, Portfolio Brands

Jimmy Hwong

Pääjohtaja, Aasia ja Tyynenmeren alue

Monti Ackerman

Varapääjohtaja ja talousjohtaja

Herman Warnshuis

Varapääjohtaja, Fluke EMEA

Ernie Lauber

Varapääjohtaja, Yhdysvaltojen myynti

Paul de la Port

Varapääjohtaja, Fluke Thermography

Ben Jacqmotte

General Counsel, Legal

Anne Ensminger

Varapääjohtaja, Human Resources

Corey Christmann

Varapääjohtaja, globaalit toiminnot

Eric Conley

Varapääjohtaja, Fluke Networks
Etusivu   |   Sivukartta   |  Ohjelmistojen käyttöoikeudet  |   Tietosuojalauseke   |   Käyttöehdot  |   Myyntiehdot ja -edellytykset © 1995 - 2018 Fluke Corporation