Keeping your world up and running.
Startside  |  Services  |  Warranties  |  Home

Garantier


Begrænset livsvarig garanti for industriprodukter

Livsvarigt defineres som syv år, efter at Fluke ophører med at fremstille produktet, men garantiperioden gælder mindst ti år fra købsdatoen. *(Livsvarig garanti gælder for produkter, der er produceret efter oktober 1996). Garantien dækker ikke vejledninger, sikringer, engangsbatterier, forsømmelse, misbrug, kontaminering, ændringer, ulykker eller driftsbetingelser/håndtering ud over det sædvanlige. Herunder fejl forårsaget af brug uden for produktets specifikationer eller normalt slid på mekaniske komponenter. Denne garanti dækker kun den oprindelige køber og kan ikke overføres. Garantien dækker kun 10 år for LCD displayet. Købsbevis kræves for at fastslå oprindeligt ejerskab. (modellerne 20, 70, 80, 170, 180 og 280)

Fluke netværksprodukter

Fluke Networks, Inc. yder garanti for, at produkterne er fri for defekter i materialer og håndværk ved normal brug og service i ét år, begyndende fra forsendelsesdatoen. De fleste Link-interfaceadaptere, dele, produktreparationer og service har garanti i halvfems dage. Denne garanti gælder kun for den oprindelige køber eller slutbruger af produkter købt gennem en autoriseret Fluke Networks-forhandler, og den omfatter ikke vejledninger,sikringer, engangsbatterier eller andre produkter, som efter Fluke Networks opfattelse er anvendt forkert, ændret, forsømt eller beskadiget på grund af et uheld eller unormale drifts- eller håndteringsforhold. (Alle Fluke Networks produkter)

Fluke kalibreringsprodukter

Alle Fluke produkter er garanteret fri for materiale- og fabrikationsfejl under normal brug og service. Garantiperioden er et år og starter på forsendelsesdagen. Reservedele, produktreparationer og service er garanteret i halvfems dage. Denne garanti omfatter kun den oprindelige køber eller slutbruger hos en autoriseret Fluke-forhandler, gælder ikke for vejledninger, sikringer, engangsbatterier eller produkter, som efter Flukes vurdering er blevet misbrugt osv. (55XX-serien, 57XX-serien, 58XX-serien og andre FPM-produkter).
Registrer dine Fluke produkter i dag »

Udvidet garantiservice

  • Faste vedligeholdelsesomkostninger giver mulighed for et nøjagtigt årsbudget
  • Prioriteret service
  • Kortere reparationscyklus
  • Reduceret lager med reservedele
  • Lavere udgifter til vedligeholdelsestræning
  • Mindre belastning af teknisk personale og tekniske ressourcer

Flukes udvidede garantiplan giver ultimativ beskyttelse af udstyr til en fordelagtig pris. Omfattende aftaler leverer rutinekalibrering med regelmæssige mellemrum eller reparationsservice efter behov. Du kan naturligvis kombinere disse muligheder for at få fuld servicedækning.

Udvidet garantireparation

Denne plan er en udvidelse af produktgarantien. Når dit produkt har brug for reparation eller service, skal du blot indsende det til det nærmeste Fluke servicecenter. Det bliver repareret, rekalibreret og testet for ydeevne - med prioriteret planlægning. Alle dele og arbejde er omfattet af prisen på denne service. Selv dele, der normalt ikke indgår i planen for standardprisservice. Så der opstår ingen overraskelser - selv returfragtomkostningerne er medregnet. Som du måske havde gættet, følger der en Fluke servicerapport og et servicecertifikat med hvert reparerede instrument. Kontakt dit nærmeste Fluke servicecenter for af få oplysninger om tilgængelighed og de komplette vilkår for den udvidede garanti.

Udvidet garanti med fuld service

Hvis du både har brug for planlagt kalibrering og periodisk reparationsservice, er der intet bedre vedligeholdelsesprogram for dit udstyr end vores fulde serviceplan. Den kombinerer alle funktionerne i den udvidede garantireparation i én enkelt, integreret fuld serviceplan. Du betaler et rimeligt gebyr for hvert instrument og eliminerer de fleste yderligere serviceudgifter.

Inspektioner forud for plan

Før vi kan tilbyde en udvidet garanti: Instrumentinspektion kan være nødvendig, før vi kan tilbyde en udvidet garantiplan. Dette er normalt, når et instruments garanti er udløbet. Denne inspektion forud for planen udføres under kalibreringsprocessen og er underlagt kalibreringsgebyrer. I tilfælde af, at udstyrets tilstand udelukker dækning, giver vi et servicetilbud på arbejdstid og materialer for de reparationer, der er nødvendige for at kvalificere dit instrument. *Gælder ikke for alle modeller.
  

Quick Links

Serviceprogrammer

Kundesupport »

Produktregistrering

Registrer dit Fluke produkt »

Online-RMA

Online-RMA og servicetilbud »

Kontakt os

Kontakt det lokale Fluke servicecenter »
Hjem  |  Oversigt over websted  |  Fluke SLA  |  Politik om beskyttelse af personlige oplysninger
Betingelser for brug  |  Vilkår og betingelser
© 1995 - 2018 Fluke Corporation