Keeping your world up and running.
Startside  |  Om os  |  Firmaprofil  |  Home

Firmaprofil

Fluke Corporation er førende inden for produktion, distribution og servicering af elektronisk testværktøj og software.

Siden det blev grundlagt i 1948, har Fluke været med til at definere og udvikle et unikt teknologisk marked som leverandør af test- og fejlfindingsfunktioner, der er blevet nogle af de mest anerkendte inden for produktion og service. Alle nye produktionsanlæg, kontorer, hospitaler eller fabrikker er potentielle kunder til Fluke-produkter.

Værktøjer fra Fluke hjælper med til at holde forretninger og industrier verden over kørende - lige fra industriel elektronisk installation, vedligeholdelse og service til præcisionsmåling og kvalitetskontrol. Typiske kunder og brugere omfatter teknikere, ingeniører, metrologimedarbejdere, producenter af medicinsk udstyr og computernetværksfolk - alle sammen folk, der sætter deres lid til deres værktøjer og som bruger værktøjer til at udvide deres personlige kompetencer.

Fluke har opnået en status som nummer et eller to på alle de markeder, hvor vi driver forretning. Fluke-brandet har ry for at være transportabelt, robust, sikkert, brugervenligt og med høje kvalitetsstandarder.

Som fuldtejet datterselskab af Fortive Corporation (NYSE: FTV) er Fluke en multinational virksomhed med hovedsæde i Everett, Washington, USA. Der er produktionscentre i USA, Storbritannien, Asien og Holland. Der er placeret salgs- og servicedatterselskaber i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Asien og Australien. Fluke Corporation har autoriserede kanaler af distributører og repræsentanter i mere end 100 lande, og de har omkring 2400 medarbejdere.

Markedssegmenter

Flukes produktlinje kan bruges af professionelle i en række markeder. De primære segmenter er angivet nedenfor sammen med en kort beskrivelse af de forskellige Fluke-værktøjer og den typiske anvendelse.

Industriel/elektrisk serviceinstallation og vedligeholdelse

I dag er elektronik en integreret del af et stadigt stigende antal elektriske og elektromekaniske systemer. Flukes omfattende linje af digitale multimetre, elektriske effektanalysatorer, termiske kameraer, isolationsmodstandstestere, tilbehør samt de integrerede håndholdte ScopeMeter™-testværktøjer, bruges af et stadigt stigende antal serviceteknikere, anlægsingeniører samt installations- og vedligeholdelsesteknikere. Disse værktøjer giver dem mulighed for at fejlfinde disse komplekse nye systemer og hurtigt detektere problemer.

Elektricitet og temperature

Elektrikere, HVAC/R-teknikere, anlægsingeniører og effektkvalitetskonsulenter, der arbejder med vedligeholdelse, servicering og design af alle typer beboelses-, industri-, anlægs- og erhvervsbygninger, bruger professionelle testværktøjer fra Fluke. Fluke-produkter som f.eks. elektriske testere, digitalmultimetre (DMM'er), tangmetre, enkeltfase og trefase effektkvalitetsanalysatorer, ScopeMeter™-testværktøjer, strømtænger, termiske kameraer, digitale termometre og DMM-tilbehør er designet til rutinemæssig fejlfinding og vedligeholdelse af elektriske systemer, elektriske kraftsystemer, HVAC/R-systemer og tilknyttet udstyr. Fluke-produkter hjælper el-teknikere med at analysere, fejlfinde og reparere disse systemer for at opnå den bedst mulige ydeevne.

Indendørs luftkvalitet

Ifølge nogle vurderinger udviser op til 30 procent af alle erhvervsbygninger symptomer på at være 'syge'. Dårlig indendørs luftkvalitet kan hæmme medarbejdernes produktivitet, afbryde 'clean room'-drift og medføre sagsanlæg. Næsten to mio. mennesker arbejder på at løse disse problemer i USA. Fluke lancerede en serie værktøjer til test af indendørs luftkvalitet (IAQ) i 2005 med det formål at give HVAC, bygningsvedligeholdelsesmedarbejdere og IAQ-medarbejdere en bred vifte af præcisionsinstrumenter til fejlfinding og vedligeholdelse af indendørs luftkvalitet. Flukes IAQ-værktøjer hjælper disse professionelle med at opnå enestående performance vha. den nøjagtighed, pålidelighed, robusthed, anvendelighed og værdi, som Fluke-værktøjer er så kendt for.

Kalibrering

Med erhvervelsen af Precision Measurement Division af Wavetek Wandell Goltermann i starten af 2000 har Fluke styrket sin allerede solide globale lederposition på markedet for elektrisk kalibrering. Efterfølgende erhvervelse af Hart Scientific og DH Instruments har tilført kompetencer og produktlinjer inden for henholdsvis temperatur- og tryk/flowkalibrering. Fluke Calibration-serien af kalibratorer, standarder, waveform generatorer, kalibreringssoftware og supportudstyr giver krævende standarder for virksomheder og myndigheder, som er afhængige af velkalibrerede instrumenter i deres kvalitets- og standardprogrammer samt til opfyldelse af internationale kvalitetskrav.

Biomedicin

Fluke Biomedical er førende på verdensmarkedet inden for produktion af biomedicinske test- og simuleringsprodukter, herunder elektriske sikkerhedstestere, patientsimulatorer, performanceanalysatorer og fuldt integrerede automatiserede test- og dokumentationssystemer. Fluke Biomedical leverer også nogle af de mest pålidelige og nøjagtige løsninger til diagnostisk billedoptagelse, strålingssikkerhed og onkologikvalitetssikring til overholdelse af gældende krav.

I dag står producenter af medicinsk udstyr, medarbejdere inden for biomedicin, fysikere og andre medarbejdere inden for medicin over for stadigt højere lovmæssige krav og kvalitetsstandarder samt hurtig teknologisk udvikling, samtidig med at de skal udføre deres arbejde hurtigere og mere effektivt end nogensinde før. Fluke Biomedical tilbyder en lang række software- og hardwareværktøjer til at møde de aktuelle krav.

Du kan få flere oplysninger om Fluke Biomedicals produkter og tjenester ved at kontakte [email protected] eller ringe på (800) 850-4608 (kun i USA) eller (440) 248-9300.

Senior Management

Wes Pringle

President, Fluke Corporation

Dominic Ivankovich

President, Portfolio Brands

Jimmy Hwong

President, Asien, Stillehavet

Monti Ackerman

Vice President og Chief Financial Officer

Herman Warnshuis

Vice President, Fluke EMEA

Ernie Lauber

Vice President, Salg - Nord- og Sydamerika

Paul de la Port

Vice President, Fluke Termografi

Ben Jacqmotte

General Counsel, Legal

Anne Ensminger

Vice President, Human Resources

Corey Christmann

Vice President, Global Operations

Eric Conley

Vice President, Fluke Networks
Hjem  |  Oversigt over websted  |  Fluke SLA  |  Politik om beskyttelse af personlige oplysninger
Betingelser for brug  |  Vilkår og betingelser
© 1995 - 2018 Fluke Corporation