Keeping your world up and running.
Home  |  Services  |  Warranties  |  Home

Garantie


Beperkte levenslange garantie op producten voor industriële toepassingen

Levenslang wordt gedefinieerd als zeven jaar nadat Fluke de fabricage van het product heeft stopgezet, maar de garantieperiode loopt ten minste tien jaar vanaf de aankoopdatum. *(Levenslange garantie geldt voor producten met een productiedatum na oktober 1996). De garantie geldt niet voor handleidingen, zekeringen, wegwerpbatterijen, schade als gevolg van onachtzaamheid, verkeerd gebruik, vervuiling, wijziging, ongelukken of abnormale bedrijfsomstandigheden of behandeling, inclusief storingen als gevolg van gebruik van het product anders dan in de specificaties aangegeven, of normale slijtage en slijtage van mechanische componenten. Deze garantie geldt uitsluitend voor de oorspronkelijke koper en is niet overdraagbaar. Deze garantie geldt maximaal 10 jaar voor het LCD-display (nieuwste LCD's). Om vast te kunnen stellen dat u de oorspronkelijke eigenaar bent, is het aankoopbewijs vereist. (Modellen 20, 70, 80, 170, 180 en 280).

Producten van Fluke Networks

Fluke Networks, Inc. garandeert dat haar producten bij normaal gebruik en onderhoud gedurende één jaar vanaf de datum van verzending vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten. Voor de meeste Link-interface-adapters, onderdelen, productreparaties en onderhoud geldt een garantietermijn van negentig dagen. Deze garantie geldt alleen voor de eerste koper of de eindgebruiker die het betreffende product van een door Fluke Networks geautoriseerde wederverkoper heeft betrokken, en is niet van toepassing op handleidingen, zekeringen, wegwerpbatterijen of enig ander product dat, naar de mening van Fluke Networks, per ongeluk of door abnormale werkomstandigheden of behandeling verkeerd gebruikt, gewijzigd, verwaarloosd, verontreinigd of beschadigd is. (Alle producten van Fluke Networks)

Fluke-kalibratieapparatuur 

Fluke garandeert voor elk van haar producten, dat het bij normaal gebruik en onderhoud vrij is van materiaal- en fabricagefouten. De garantieperiode bedraagt een jaar en gaat in op de datum van verzending. Voor onderdelen, productreparaties en onderhoud geldt een garantietermijn van negentig dagen Deze garantie geldt alleen voor de eerste koper of de eindgebruiker die het betreffende product van een door Fluke geautoriseerde wederverkoper heeft betrokken, en is niet van toepassing op handleidingen, zekeringen, wegwerpbatterijen of enig ander product dat, naar de mening van Fluke, verkeerd is gebruikt, enz. (55XX-serie, 57XX-serie, 58XX-serie en andere FPM-producten).
Registreer uw Fluke-product(en) vandaag nog » 

Uitgebreide service onder garantie

  • Vaste onderhoudskosten maken nauwkeurige jaarlijkse budgettering mogelijk
  • Onderhoud met voorrang 
  • Kortere reparatiecyclus 
  • Minder onderdelen op voorraad 
  • Lagere kosten voor onderhoudstraining 
  • Minder belasting van uw technisch personeel en middelen  

De uitgebreide garantie van Fluke biedt de ultieme bescherming van uw apparatuur tegen een aantrekkelijke prijs. Uitgebreide contracten omvatten routinematige kalibratie op regelmatige tijdstippen of zo nodig reparatie. Natuurlijk kunt u deze opties combineren zodat u een volledige service heeft.

Reparatie onder uitgebreide garantie

Dit programma is een uitbreiding op uw productgarantie. Wanneer uw product moet worden gerepareerd of onderhouden, hoeft u het alleen maar naar een van de dichtstbijzijnde Fluke-servicecentra te sturen. Het wordt dan - met voorrang - gerepareerd, opnieuw gekalibreerd en getest. Alle onderdelen en werkzaamheden zijn in de prijs inbegrepen, zelfs onderdelen die normaliter niet bij het standaardprijs-onderhoudsprogramma zijn inbegrepen. U komt dus nooit voor een verrassing te staan, zelfs de kosten van retourverzending zijn inbegrepen. Zoals u zou kunnen verwachten, wordt bij elk gerepareerd instrument een servicerapport en een certificaat van Fluke meegeleverd. Neem contact op met het dichtstbijzijnde servicecentrum van Fluke ten aanzien van de beschikbaarheid en de complete voorwaarden bij deze uitgebreide garantie.

Volledige service onder uitgebreide garantie

Als u behoefte heeft aan zowel geplande kalibratie en periodieke reparaties, is ons programma voor volledige service bij uitstek het onderhoudsprogramma voor uw apparatuur. Het combineert alle kenmerken van reparatie onder uitgebreide garantie in één enkel integraal programma voor volledige service. U betaalt een billijk bedrag voor elk instrument en voorkomt daarmee de meeste extra servicekosten..

Inspecties vooraf

Het kan nodig zijn om uw instrument(en) te inspecteren voordat wij een uitgebreid garantieprogramma kunnen aanbieden. Dit is meestal het geval wanneer de garantie op een instrument is verlopen. Deze inspectie vooraf wordt uitgevoerd tijdens het kalibratieproces en hiervoor worden kalibratiekosten in rekening gebracht. Mocht de toestand van de apparatuur dusdanig zijn dat er geen garantie op kan worden gegeven, dan doen wij u een aanbieding voor het uitvoeren van de werkzaamheden en voor het materiaal dat nodig is om uw instrument geschikt te maken voor het programma. *Geldt niet voor alle modellen.
  

Snelkoppelingen

Serviceprogramma's

Klantenondersteuning »

Productregistratie

Registreer uw Fluke-product »

Online RMA

Online RMA and prijsopgave voor services »

Contactgegevens

Contact opnemen met uw plaatselijke Fluke-servicecentrum »
Home  |   Overzicht van de site  |   Fluke SLA  |  Privacyverklaring  |   Gebruiksvoorwaarden van Fluke  |   Voorwaarden© 1995 - 2018 Fluke Corporation