Dansk

Voluntary Recall Information Regarding Fluke T110, T130 and T150 Two-Pole Voltage Testers - status update

Vi er klar til at støtte dig i T-pol-tilbagekaldelsen. Når vi har modtaget din gamle T-Pole-tester her på Fluke, vil du modtage en ny T-Pole-tester fra os cirka en uge senere.

Se venligst UPS tracking information, der kan findes på den bekræftelsesmail du har modtaget om emnet "Fluke - Return instructions"