Fluke 1663/1664FC firmwareopdatering: 6 mA RDC-DD test til ladestationer til elkøretøjer

Ny firmwareopdatering til Fluke 1663 og 1664FC installationstestere, som introducerer 6mA RDC-DD testfunktionaliteten til ladestationer til elkøretøjer (EV).

Vigtig bemærkning: Læs følgende instruktioner omhyggeligt, før du fortsætter med opdateringen. Sørg for, at din Fluke tester enten er model 1663 eller 1664FC. Denne firmwareopdatering gælder ikke for Fluke 1662 eller tidligere installationstester moduler.

Tjek den aktuelle firmwareversion af din Fluke tester ved at følge disse trin:

Tryk på F1 for at tænde testeren og slippe F1 efter >3 sek. Firmwareversionen vises, når du slipper F1.

1. Tryk på F1-knappen, og hold den nede
  2. Hold F1 nede, og tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde testeren
  3. Skærmen viser to tal på skærmen

Hvis din firmwareversion er 1.10/1.10 eller over, har din Fluke 1663 eller 1664FC allerede 6 mA testfunktionaliteten, og du behøver ikke at fortsætte med opdateringen.

Hvis din tester har en tidligere firmwareversion, skal du kontrollere den relevante valgmulighed nedenfor baseret på enhedens serienummer for at få enheden opdateret (for at finde enhedens serienummer skal du trykke på tænd/sluk-knappen og hukommelsesknappen samtidigt. Det primære display viser serienummerets første fire cifre):

a) Instrumenter (1663 og 1664FC) fremstillet fra januar 2023 (fra og med SN 6053xxxx): Ingen opdatering nødvendig, da 6 mA funktionen allerede er inkluderet i enheden.

b) Instrumenter (1663 og 1664FC) fremstillet fra september 2020 (fra og med SN 5080xxxx): For at opdatere din enhed skal du registrere dine oplysninger [https://sbj.promo/fluke/6MACAMPAIGN]. Efter registrering modtager du firmwareopdateringsfilen og instruktioner i, hvordan du fortsætter med opdateringen. Sørg for, at du har FLUKE IR189USB kablet (varenr. 2428108) til at forbinde enheden med en PC (IR189USB kan bestilles hos enhver Fluke distributør). For alle firmwareopdateringer, du vælger at udføre selv, skal du sørge for at læse instruktionerne vedrørende opdateringen og installationen omhyggeligt og sikre, at du har det korrekte tilbehør, der er nødvendigt, før du fortsætter. Kunderne accepterer, at enhver installation af firmwareopdateringen på kvalificerede testere, der ikke længere er dækket af en garanti, udføres af kunderne på egen risiko.

c) Instrumenter (1663 og 1664FC) fremstillet fra januar 2018 til september 2020 (fra SN 4135xxxx til SN 5080xxxx): I dette scenarie er opdatering i felten ikke relevant. Den nye funktion (6 mA) vil i stedet blive installeret under kalibrerings- og justeringsprocessen af et Fluke Kalibrering Servicecenter. Bemærk, at der vil være tilknyttet yderligere omkostninger. Kontakt et Fluke Kalibrering Servicecenter for at få hjælp til denne opdatering

d) Instrumenter (1663 og 1664FC) fremstillet fra september 2016 til januar 2018 (fra SN 3626xxxx til SN 4135xxxx): I dette scenarie er opdatering i felten ikke relevant. Den nye funktion (6 mA) vil i stedet blive installeret under kalibrerings- og justeringsprocessen af et Fluke Kalibrering Servicecenter. Bemærk, at der vil være tilknyttet yderligere omkostninger. Kontakt et Fluke Kalibrering Servicecenter for at få hjælp til denne opdatering

e) Instrumenter (1663 og 1664FC) fremstillet før september 2016 (serienummer under eller lig med 3626xxxx): Det er desværre ikke muligt at opgradere for disse enheder.

For yderligere oplysninger om test af ladestationer til elkøretøjer ved hjælp af din Fluke 1663/1664FC installationstester, kan du besøge vores side EV testadaptersæt til ladestationer.