Startsida  |  Support  |  Fluke Katalog

Fluke Katalog

Fluke Industrial produkter

Testinstrumentkatalog

I katalogen hittar du fullständiga beskrivningar av funktioner och specifikationer för Flukes hela sortiment av testverktyg. Rubrikerna omfattar handhållna digitala multimetrar, elektriska grundtestare, ScopeMetrar, installationstestare, fältkalibreringsverktyg samt instrument för mätning av strömkvalitet liksom tånginstrument, digitala termometrar, Värmekameror, Isolationstestare, verktyg för mätning av inomhusklimat, EX-testverktyg och tillbehör.

Beställ en katalog »
Vi kan endast sända dessa kataloger till länder inom Europa.

Ladda ner PDF »

Fluke Calibration-katalog

Sex mätområden, en tillförlitlig källa

Den här katalogen är avsedd att ge dig en översiktsbild av det breda utbud av produkter som tillhandahålls av Fluke Calibration: kalibratorer och standarder, programvara samt servicestöd och utbildning inom kalibrering av el, temperatur, tryck, RF och flöde.

Klicka här för att hämta katalogen som pdf »

Startsida   |   Webbplatsöversikt   |   Fluke SLA   |  Säkretesspolicy  |   Användarvillkor  |   Regler och villkor © 1995 - 2017 Fluke Corporation